Sobre el club

Sobre nosaltres

El Club Natació Almenar, creat amb acta de constitució el dia 4 d’octubre de 1983.

Figura inscrita en el Registre d’entitats esportives de la Generalitat de Catalunya amb el número 3200, en data 30 de gener de 1984.

La nostra entitat, oberta a tothom, treballa amb força de voluntat per poder organitzar any rere any un seguit d’activitats, on el predomini n’és l’aigua. Oferim natació per nadons, l’escola de natació, l’equip de nataciónatació per adultsescola de submarinisme i natació terapèutica, a escollir segons les necessitats i interessos de cada persona.

El Club Natació Almenar és una entitat esportiva sense afany de lucre, ni personal ni col·lectivament parlant, basada en la participació social, compromesa, d’autoorganització i voluntaria.

Tota l’activitat es desenvolupa a partir del voluntariat. I no només va encaminada en l’aprenentatge de la natació i dels esports aquàtics (com el Salvament esportiu i les activitats subaquàtiques) sinó també en la formació de les persones.

El Club funciona com a eix connector de diferents branques, que són l’esport, l’educació, la salut i les persones.

Com a Club, fomentem l’esport a partir de l’Escola de Natació, on a més a més de fer les activitats durant l’hivern a la piscina climatitzada a Lleida (recordem que amb transport inclòs), també fem els cursets de natació d’estiu, on hi prenen part els nens i les nenes de totes les edats i de tots els pobles veïns. Organitzem jornades lucratives i recreatives, per tal de què els nens, nenes i adults puguin gaudir del medi aquàtic. Tenim l’Equip de Natació, on l’aprenentatge és més intens, per tal de participar en les diferents proves esportives tant individualment com en equips.

El Club fomenta l’educació amb l’objectiu de transmetre coneixements i cultura per tal que s’arribi a una certa cohesió social, fomentant la igualtat i els valors amb sòlids fonaments per millorar físicament i mentalment. També treballem en la formació de futurs tècnics.

Es fomenta la salut i el benestar, ja que la natació és un dels pocs esports que pot practicar la majoria de les persones sense tenir en compte l’edat.

El Club Natació Almenar, entitat inclosa al Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya en els àmbits: d’igualtat de gènere, identitat i orientació sexual; joventut; defensa del medi ambient; gent gran; oci i lleure; i com no, d’esport.

Com a Club, fomentem la persona amb les diferents activitats que realitzem per tal de garantir les relacions socials, amb trobades i activitats més lucratives.

Des del Club Natació Almenar continuarem treballant amb vosaltres i per vosaltres per tal de fomentar els diferents esdeveniments