Activitats subaquàtiques

Natació amb Aletes

La Natació amb Aletes és una especialitat esportiva de la natació clàssica que es caracteritza per tenir una posada en escena molt espectacular gràcies a les altes velocitats i el material que s’utilitza: monoaletes, ampolles d’aire o tubs.

Sabies que aquests esportistes poden arribar a una velocitat de 13 km/hora?

El rècord del món en 50 metres és de 13 segons!

La natació amb aletes es practica principalment en piscina. Les proves corresponen a distàncies iguals a les de la natació tradicional, però amb tres disciplines ben diferenciades: apnea, superfície i escafandre.

La natació amb aletes està dins la categoria esportiva d’activitats subaquàtiques i regida per la FECDAS

West Divers

L’objectiu d’aquesta activitat és introduir-se en el món del busseig amb escafandre, tot això sota un entorn de SEGURETAT i DIVERSIÓ.

És el programa d’experiència ideal per a aquells que no saben si això del busseig és per a ells i volen provar sense comprometre’s en un curs o simplement experimentar la sensació de respirar sota l’aigua per primera vegada i sorprendre’s amb el fascinant món submarí.

El bateig comença amb una explicació teòrica sobre l’activitat i l’equip d’immersió que s’utilitza. A continuació, es duu a terme la primera Immersió amb ESCAFANDRE, acompanyat en tot moment per l’INSTRUCTOR qui proporciona tot l’equip d’immersió.