SEGRIÀSUB


SEGRIÀ SUB cna

 

logosegriasub

 

 

El Club Natació Almenar, l’any 2005, va creà dins la seva entitat la secció de submarinisme baix la denominació Segrià Sub cna, n’obstant, el Club Natació Almenar no va rebre la resolució d’autorització de centres d’immersió per part del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Direcció General de Pesca i Acció Marítima fins al 20 de maig de 2007, desprès d’aportar tota la documentació  requerida i d’estar sotmès a les inspeccions obligatòries.

 

 

 

Perquè fer submarinisme amb la secció del Club Natació Almenar, SEGRIÀ SUB cna:

  • Perquè compartiràs l’espai amb una biodiversitat increïble.

fons del mar

 

Al fons submarí hi ha més animals dels que pots veure en llibertat a la superfície terrestre. A les immersions podràs veure infinitat de peixos, esculls, plantes, com la posidònia, i un sens fi de mamífers. Només de submergir-se et podràs adonar de l’enorme biodiversitat que pots trobar sota l’aigua. Tindràs l’oportunitat de descobrir un univers nou i convertir-te en un explorador subaquàtic.

 

 

 

  • Perquè és més fàcil, segur i més barat del que penses

submarinista

El submarinisme és un esport senzill i segur: si saps nedar i respirar pots bussejar i si no, també. Molts tendeixen a pensar que el busseig és un esport extrem, però la seguretat també s’extrema. Abans de poder entrar en l’aigua hauràs d’haver passat unes proves pràctiques i teòriques que et donaran la seguretat que necessites, que també t’ho proporciona SEGRIÀ SUB cna. Sempre bussejaràs acompanyat, sigui per instructors, sigui pels companys, segons el nivell. L’objectiu principal és gaudir de la immersió de la millor manera, segura i controlada. Mentre estiguis aprenent a bussejar, o sempre que ho desitges, podràs llogar tot l’equip que vas d’utilitzar, així serà més barat que comprar tot l’equip.

 

  •  Perquè trobaràs la pau amb tu mateix

 

La pau que proporciona el submarinisme no la dóna cap altre esport.

Una de les sensacions més increïbles del busseig és escoltar la teva pròpia respiració en un món ingràvid. Sota l’aigua desapareixen els sorolls i l’estrès de la nostra vida quotidiana. Quan et submergeixis veuràs que sense el més mínim esforç aconseguiràs una absoluta concentració, en aquest moment no existeix gens més que tu, els teus companys/es i la fauna submarina.

  • Perquè el submarinisme no té barreres.

 

No és necessari ser fort/a ni un/a gran esportista per practicar submarinisme. Els discapacitats també poden accedir al món submarí de la mateixa manera que qualsevol un altre. Tots podem gaudir de la ingravitació del submarinisme i veure l’oceà, només és important les ganes de passar-ho bé.

  • Perquè faràs nous amics.

 

El submarinisme és un esport que no es pot practicar sol i tenir confiança amb el company d’immersió. Quan vaguis a bussejar et trobaràs amb altres persones que volen compartir aquest preciós món amb tu, que t’oferiran amablement els seus consells i que t’ajudaran en tot moment. Si a més t’atreveixes a embarcar-te en un vaixell o fer sortides amb vaixell, compartiràs les immersions amb nous grups. Aquest grup té una cosa molt important en comú amb tu, aquest és el món submarí. Siguis com siguis, vinguis d’on vinguis i pensis el que pensis, sempre tens un interès que compartir amb els teus companys d’immersió. Sempre trobaràs a algú que vulgui compartir amb tu aquesta magnifica.

  • Perquè bussejar àmplia els teus horitzons de vacances.

 

Quan bussegis començaràs a plantejar-te on anar de vacances, miraràs d’anar a llocs que no et passaven pel cap. Cada zona de costa té desenes de punts per poder submarinisme i cadascun d’ells és diferent. A més de mirar a l’horitzó i mullar-te els peus tindràs l’oportunitat de submergir-te en un mar que no coneixies, ple de criatures que no sabies que podien existir. Dedica diverses immersions a les teves vacances, deixaran de ser rutinàries i es convertiran en una aventura.

  • Perquè el món és el doble de gran

 

Quan viatges tindràs dos mons per conèixer, el de la superfície i el submarí. Si viatges pots veure temples, les terrasses d’arròs i milers de somriures i també et podràs submergir en jardins de coral i compartir l’espai amb infinitats de peixos, dels diferents mars i oceans. Si ets un enamorat de les cultures mil·lenàries, Egipte t’oferirà piràmides i palaus faraònics però tindràs al teu abast el Mar Roig, els seus sorprenents vaixells enfonsats, extensions coral·lins de mil colors i esculls carregats de vida. Per als bussejadors, el món és el doble de gran.

  • Perquè defensaràs el 70% del planeta

Sin título

 

Quan et submergeixis entraràs en un món nou de què t’enamoraràs i t’esforçaràs per protegir. La pau que et suposarà bussejar t’empenyerà a lluitar per la defensa de l’oceà, voldràs compartir amb la resta del teu cercle aquest univers d’harmonia. El Capità Jacques Cousteau va dir en una ocasió que solament es protegeix el que s’estima i solament s’estima el que es coneix.

 

 

 

  • Perquè et convertiràs en un ésser humà privilegiat

 

Si busseges, tindràs l’oportunitat de realitzar un somni perseguit durant segles al llarg de la història de la Humanitat: respirar sota l’aigua i descobrir els tresors que amaga l’oceà. Tots els bussejadors comparteixen aquesta sensació, la qual cosa els fa pertànyer a una espècie de societat secreta que sap dels privilegis que és posar el cap dins l’aigua.

 

  • Perquè la teva vida mai tornarà a ser igual

saltant a l'aigua

 

Quan et posis l’equip i facis les teves primeres immersions hauràs canviat la teva vida. El teu amor per la naturalesa millorarà, el teu respecte per la vida animal augmentarà i la teva consciència sobre la defensa del medi ambient canviarà, … Quan aprenguis a bussejar la teva vida serà molt millor.

Visites (0)